… ja verkosto löytyi: Wiltrain Oy!

Viime blogissani pöyhin verkostoitumisen mahdollisuuksia ja hyötyjä konsultoinnin alalla!

Tuntuu varmaan uskomattomalta, että tein blogitekstin ennen kuin tiesin mitään Wiltrain Oy:stä.

Muutama viikko kirjoituksen jälkeen löysin tämän kumppanin, ja Pink Process Oy on nyt osa 17 konsultin verkostoyritystä.

Yhdessä on enemmän

Wiltrain’in konsulteilla on laaja ja pitkä  kokemus liike-elämän eri tehtävistä ja eri toimialoilta.  Konsultointi ja valmennus kohdistuvat  strategian, prosessien, laadun, muutosten hallinnan, taloushallinnon, riskienhallinnan, IT-johtamismallien, myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, johtamisen ja vuorovaikutustaitojen kehittämiselle.   Toimialoista mainittakoon mm. konepajateollisuus, ICT, energia, julkishallinto, liikenne, hoiva-ala, vähittäiskauppa.
Kukaan ei hallitse näitä kaikkia, mutta yhdessä pystymme tarjoamaan mille tahansa yritykselle ja yhteisölle tarvittavat liiketoiminnan kehittämisen palvelut

Miksi Wiltrain?

Wiltrainin johtavana ajatuksena on tuottaa asiakkailleen tuloksia ja onnistumisen tunteita. Ideana on valmentaa yrityksen oma organisaatio tekemään yhdessä pysyviä tuloksia.  Onnistumisen tunne on paras energialähde uusille innovaatioille, kasvun ja kannattavuuden kehitykselle. Oivaltaminen, yhteisöllisyys, kannustava johtajuus kulkevat punaisena lankana Wiltrain’n lähestymistavassa ja muuttuvat yhteistyössä asiakashyödyiksi.

Wiltrain käyttää toiminnassaan omia kehittämiään ja kansainvälisiä menetelmiä ja konsepteja. Verkostoon kuuluu mm. Wilson Learning Finland Oy, joka edustaa Suomessa Wilson Learning Worldwiden johtamisen, myynnin ja asiakaspalvelun kehitysohjelmia. Wilson Learning kuuluu maailman eturivin konsulttiyrityksiin, sillä Training Industry.com on valinnut sen Top 20 Leadership Training Companies –listalle vuosina 2010 ja 2011.

Tutustu meihin!

Jatkossa löydät Pink Process Oy: n edelleen omilta kotisivuilta tai myös Wiltrainin sivuilta.  Seuraa meitä myös Twitterissä: https://twitter.com/WiltrainOy  piakkoin myös Facebookissa.